MARDİN / ARTUKLU - Okay Yaşar Ortaokulu

May

Üçgende kenarortay,açıortay  ve  yüksekliği uygulamalı öğrendik!

May

Okullararası Grup Şampiyonası Bingöl'de başladı 16 ilin katıldığı yarîşmada ilk madalyamîz Küçük Erkeklerde Muhammed Hamdan'dan geldi. Yüksek atlama 1.31..

May

İkinci Madalyamız İbrahim Büyük'ten geldi..Yıldız Erkekler Grup Şampiyonası Bingöl 60 metreyi 8.18  saniyede tamamlayarak 3.luk madalyasını almıştır.

3.lük  Madalyamîz Yürüyüş branşında yarışan Meriç Poyrazdan geldi

May

Bingölde Devam Eden Okullararası Grup Şampiyonası 1.günün son yarışmasında Yüksek Atlamada İbrahim Büyük 1.50 Atlayarak Birinci Bitirdi.

May

Gülle ve 100 metre engeli koşuda 2. olan İbrahim Kılıç 2 madalya okulumuza kazandîrdı

May

Rümeysa Karataş Cirit atmada 19.46 ile 4.Erkek bayrak takımı 4.Genel Klasmanda takımımız Erkekkerde 4.Kızlarda 6.Toplamladı.18 Madalya ile Grup Şampiyonasını tamamladık

May

Profesör Doktor Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi gezimiz öğrencilerimiz de yeni ufuklar açmıştır. Öğrencilerimiz öğretmenleri ile keyifli ve bilgi dolu zaman geçirmişlerdir.

May

Devam eden Yıldız kız ve Erkekler Puanlı Atletizm Yarışmalarında ..Rümeysa Gülle atmada 2.. cirit atmada Nisa Sala  2. Yuksek atmada Zehra ilhan 2.ve 80 metrede 3. Kızlarda toplamda 4 madalya ile 5.bitirdik ..Erkeklerde Uzun atlamada İbrahim Büyük 2....80 metrede İbrahim Kılıç 3. Bayrak takımı 4. yürüyüş branşinda Muhammet Emin 3. Tamamladı.8 madalya ile 5.bitirdik.Basarılarımızın devamını dılıyoruz.

May

Masal anlatma etkinliğinde öğrencimiz Dilin Narin TASKAN ilçe üçüncüsü olarak göğsumuzu kabarttı. Kendisini çalıştıran öğretmenimiz Nurdan KAHRAMAN' a teşekkür ederiz.

May

Bu yıl 103'uncu defa coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan öğrencilerimiz gösterilerini Artuklu Universitesi kongre merkesinde sergiledi ve buyuk beğeni topladı. Öğretmenimiz Güneş Adıbelli ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Öğrencilerimizin gerçek sınav ortamını tecrübe edecekleri deneyim ortamını onlara sunuyoruz. Başarıları günden güne artan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.